please follow,..tq!!

Saturday, May 12, 2012

blog berwajah baru

haa!! jeng2,.. sekian lame xpost blog harini post jugak,selama ini aku busy dgn belajar,..maklum la sem last katakan,..tapi sekarang aku da habis belajar so ada la sikit masa ni,,,so kali ni kisahnye mengenai blog aku,..satu hari suntuk aku menghadap lappy ni untuk tukar wajah blog aku ni,...lame jugak la kan,, walaupun xcantik tapi aku puas,..korang ada?? xde kan?? haha...^__^
sebenarnye dari semalam lagi aku terpikir nak hias blog ni tapi malas,..bende ni mengambil masa yang lama tapi bila da siap ni la hasilnya,..bagi aku menarik dan puas dgn usaha aku,. aku suka pink so ada aku kesah korg nk cakap pe,.. suka hati aku la nak suka warna apa pun kan janji bende ni  aku suka sebab tu la blog aku pn warna pink.. sweet x?? alamak pasan sendiri la pulak,.. heheh,.. k la,.. aku pun xtau nak kongsi apa lagi.. bubye,..follow taw,.. biar banyak sikit membe...^-^